Lemondaná időpontját?

Lemondáshoz kérem itt töltse ki!

Név *
E-mail *
Telefon
Üzenet *
A *-al jelölt adatok kitöltése kötelező!

Feltételek és Tájékoztatók

Fizetési feltételek

Kérjük, hogy mielőtt Masszírozásra/Kezelést kifizeti szíveskedjen a jelen Fizetési Feltételeket és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)  gondosan elolvasni, mivel az Önre a jelen „Fizetési Feltételek” vonatkoznak. Amennyiben az itt foglaltakat nem fogadja el, a Weboldalt foglalás és vásárlás intézésére nemáll módunkban elfogadni.

    • Kérjük, hogy foglalás előtt elolvasni és ellenőrizni a Termékre vagy Bérletre, vagy Utalványra és Szolgáltatásra vonatkozó valamennyi részletet és korlátozást.

    • Kérjük, gondoskodjon arról, hogy befoglalt időpont elött vagy ott-tartózkodás előtt megkapjam az egészségügyi vagy egyéb allergiára /egészségi állapotra vonatkozó információt a kezelés előtt .

    • Termékek/Bérletek/Utalványok/Szolgáltatások vásárlását követően felmerülő esetleges problémákért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.

    • Ha egy Időpontfoglalást át kíván ütemezni vagy le kíván mondani (feltéve, hogy az átütemezést vagy lemondást – az adott esetnek megfelelően – az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) és/vagy a Foglalási Szabályzat lehetővé teszik), ezt az alábbi módok valamelyikén kell kérni és megvalósítani:

        ◦ az Ön Megrendelés-visszaigazolásra vonatkozó e-mailben szereplő linken;

        ◦ vagy olyan módon, hogy közvetlenül a helyszínnel veszi fel a kapcsolatot ennek rendezése céljából.

Foglalási Tájékoztató

Tisztelt Vendégem! 

  • Foglalása csak abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltam valamilyen formában (pl. e-mail, telefon)

  • Amennyiben mégsem felel meg és szeretné lemondani a lefoglalt időpontot, e-mailben vagy telefonon jelezheti felém!

  • Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a szalonban, kérjük időben jelezze! Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges (e-mailben vagy telefonon) nyitvatartási időben.

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adom tovább!