Bemer terápia

Bemer érterápia

A BEMER terápia a gyenge vazomotoros aktivitás által okozott zavart mikrocirkuláció utal.

A BEMER terápiás készülék célja, hogy növelje a kisméretű prekapilláris arteriolák (<100 mikron) korlátozott összehúzódási gyakoriságát, ezáltal javítja a mikrokeringés kapilláris hálózatában a vér eloszlását.

A BEMER termékek egy enyhén pulzáló, különleges többdimenziós jelkonfiguráció által keltett elektromágneses mezőjükkel alkalmasak az élő szervezetekben lévő kis és hajszálerek vazomotorikus mozgásának (ritmusos összehúzódás) stimulálására. A fizikai érterápia működési mechanizmusa egy speciális, szabadalmaztatott és többdimenziós jelkonfiguráció (a BEMER-specifikus jel) átviteléből áll.

Ezt a speciális jelet egy elektromágnese mező juttatja el a szervezetbe. Tehát a „hatóanyag” a BEMER-jel, nem pedig az elektromágneses mező.

Már egy Bemer kezelés után gyakran tapasztalható javulás/változás a közérzetben, ám ez a típusú kezelés terápiás jelleggel ajánlott alkalmazni, ezért kizárólag 10 alkalmas bérlet formájában rendelhető a szolgáltatás. A 10 alkalmas kezeléssorozat mely alkalmanként 20 percig tart, már 55 000 Ft-ért elérhető.

Szolgáltatásaink

Foglaljon időpontot!

Svédmasszázs

Sportmasszázs

Mélyizom masszírozás

Kinesio Tape

Bemer terápia

Kisállat terápia